06 46 380 270 info@crowntext.nl

Services

Ik help bedrijven om beter te communiceren. Of ik nu schrijf, vertaal, corrigeer of notuleer, ik zorg ervoor dat je boodschap overkomt – in de juiste stijl, op de juiste toon en bij de juiste doelgroep.

Tekstschrijven

Vertalen

Redigeren

Notuleren

Tekstschrijven

Doeltreffende teksten

In welke branche je bedrijf ook actief is, je produceert waarschijnlijk een onophoudelijke stroom aan geschreven communicatie. Er moet immers iedere dag opnieuw weer gecommuniceerd worden met klanten, prospects en werknemers. Maar doeltreffende teksten schrijven is niet alleen tijdrovend, maar ook nog eens hartstikke lastig. Niet voor niets zijn er boekenplanken vol geschreven over wat een tekst nou eigenlijk doeltreffend maakt. Als je mij in de arm neemt, kun je blijven doen waar je goed in bent. En dan doe ik voor jou waar ik goed in ben: teksten schrijven die de juiste snaar raken bij je doelgroep. Je kunt bij mij terecht voor onder meer:

 • Websitecontent (SEO-proof uiteraard)
 • Advertorials
 • Blogs
 • Direct mail
 • Nieuwsbrieven
 • Brochures
 • Succesverhalen en casestudy’s van klanten

Klik hier om contact op te nemen!

i

Portfolio

Klik hier om voorbeelden van mijn eerdere werk te bekijken. Zo zie je snel of mijn stijl aansluit bij wat je zoekt.

Vertalen

Eersteklasvertalingen Engels-Nederlands

Heb je Engelstalige producten of content? Met een Nederlandse vertaling vergroot je je kans op een hogere omzet. Want ook al spreken de meeste Nederlanders goed Engels, ze zijn het best te overtuigen als je ze aanspreekt in hun moedertaal. Ben je als bedrijf op zoek naar een vertaler Engels-Nederlands op een van de onderstaande gebieden? Neem dan contact met me op. Ik ben gespecialiseerd in:

 • Marketingmateriaal
 • IT-vertalingen en softwarelokalisatie
 • Gebruikersdocumentatie
 • Zakelijke communicatie
 • Business- en managementboeken

Klik hier om contact op te nemen!

 

+

Wist je dat...

…ik al sinds 2007 onder de naam Crown Translations actief ben als freelance vertaler?

Redigeren

Vastgelopen met een tekst? Ik kan helpen!

Heb je een tekst of vertaling die net niet helemaal lekker loopt? Ik help je graag om er een vlot lopend en goed leesbaar geheel van te maken. Wist je trouwens dat het altijd verstandig is om een tekst te laten nakijken door iemand anders? Een frisse blik komt een tekst bijna altijd ten goede.

Klik hier om contact op te nemen.

 

N

Proeflezen, redigeren, corrigeren

Het betekent allemaal ongeveer hetzelfde. Ik controleer de opmaak, stijl, spelling, grammatica en zorg dat alle punten en komma’s goed staan.

Notuleren

Professionele notulist voor een accuraat verslag van je vergadering

Ben je op zoek naar een notulist? Ik maak graag een Engels- of Nederlandstalig verslag van je vergadering of bijeenkomst. Dankzij mijn taalkundige achtergrond en jarenlange ervaring krijg je een professioneel verslag dat van alle kanten klopt. Als je mij als notulist inschakelt, kunnen alle deelnemers van de vergadering zich richten op de discussie zelf. Bovendien weet je zeker dat je van mij een objectief en onafhankelijk verslag krijgt.

Klik hier om contact op te nemen!

 

l

Werkgebied

Als je je in de regio Twente bevindt, kom ik graag bij je langs op locatie. Uiteraard kan ik ook notulen maken van onlinevergaderingen.