06 46 380 270 info@crowntext.nl

Services

Ik help bedrijven om beter te communiceren. Of ik nu schrijf, vertaal, corrigeer of notuleer, ik zorg ervoor dat uw boodschap overkomt – in de juiste stijl, op de juiste toon en bij de juiste doelgroep.

Tekstschrijven

Vertalen

Corrigeren

Notuleren

Tekstschrijven

Doeltreffende teksten

In welke branche uw bedrijf ook actief is, u produceert waarschijnlijk een onophoudelijke stroom aan geschreven communicatie. Er moet immers iedere dag opnieuw weer gecommuniceerd worden met klanten, prospects en werknemers. Maar doeltreffende teksten schrijven is niet alleen tijdrovend, maar ook nog eens hartstikke lastig. Niet voor niets zijn er boekenplanken vol geschreven over wat een tekst nou eigenlijk doeltreffend maakt. Als u mij in de arm neemt, kunt u blijven doen waar u goed in bent. En dan doe ik voor u waar ik goed in ben: teksten schrijven die de juiste snaar raken bij uw doelgroep. U kunt bij mij terecht voor onder meer:

 • Websitecontent (SEO-proof uiteraard)
 • Persberichten
 • Direct mail
 • Nieuwsbrieven
 • Brochures
 • Succesverhalen en casestudy’s van klanten

Klik hier om contact op te nemen!

i

Portfolio

Klik hier om voorbeelden van mijn eerdere werk te bekijken. Zo ziet u of mijn stijl aansluit bij wat u zoekt.

Vertalen

Eersteklasvertalingen Engels-Nederlands

Hebt u Engelstalige producten of content? Met een Nederlandse vertaling vergroot u uw kans op een hogere omzet. Want ook al spreken de meeste Nederlanders goed Engels, ze zijn het best te overtuigen als u ze aanspreekt in hun moedertaal. Bent u als bedrijf op zoek naar een vertaler Engels-Nederlands op een van de onderstaande gebieden? Neem dan contact met me op. Ik ben gespecialiseerd in:

 • Marketingmateriaal
 • IT-vertalingen en softwarelokalisatie
 • Gebruikersdocumentatie
 • Zakelijke communicatie
 • Business- en managementboeken

Klik hier om contact op te nemen!

 

+

Wist u dat...

…ik al sinds 2007 onder de naam Crown Translations actief ben als freelancevertaler?

Corrigeren

Vastgelopen met een tekst? Ik kan helpen!

Hebt u een tekst of vertaling die net niet helemaal lekker loopt? Ik help u graag om er een vlot lopend en goed leesbaar geheel van te maken. Wist u trouwens dat het altijd verstandig is om een tekst te laten nakijken door iemand anders? Een frisse blik komt een tekst bijna altijd ten goede.

Klik hier om contact op te nemen.

 

N

Proeflezen, redigeren, corrigeren

Het betekent allemaal ongeveer hetzelfde. Ik controleer de opmaak, stijl, spelling, grammatica en zorg dat alle punten en komma’s goed staan.

Notuleren

Professionele notulist voor een accuraat verslag van uw vergadering

Bent u op zoek naar een notulist? Ik maak graag een Engels- of Nederlandstalig verslag van uw vergadering of bijeenkomst. Dankzij mijn taalkundige achtergrond en jarenlange ervaring kunt u rekening op een professioneel verslag dat van alle kanten klopt. Als u mij als notulist inschakelt, kunnen alle deelnemers van de vergadering zich richten op de discussie zelf. Bovendien weet u zeker dat u van mij een objectief en onafhankelijk verslag krijgt.

Klik hier om contact op te nemen!

 

l

Werkgebied

Als u zich in de regio Twente bevindt, kom ik graag bij u langs op locatie. Uiteraard kan ik ook notulen maken van onlinevergaderingen.